do 23 dec.

|

Kremmeke

Laatste 2 plaatsen! - Workshop 'Zalig Zen' - DIY Eco-Wellness

Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leren Nathalie & Aline van Kremmeke jou hoe je start met jouw Eco-Wellness@home. Zo word jij weer terug die beste versie van jezelf: opgeladen, in een goed humeur en klaar om volop in het leven te staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Laatste 2 plaatsen! - Workshop 'Zalig Zen' - DIY Eco-Wellness

Tijd en locatie

23 dec. 2021 19:00 – 21:30

Kremmeke, Melgesdreef 66, 2170 Antwerpen, België

Over het evenement

Een SPA dagje thuis … heerlijk! Zalig scrubben, stomen en smeren. Ideaal om je spanningen los te laten, en in relax modus te komen. Het leven raast voorbij: to-do-lijstjes hier, overbelaste agenda’s daar, opgehoopte vermoeidheid, (corona)stress, … Hoog tijd om even op de pauze knop te drukken, en in slow tempo te genieten van een wellnesskuurtje. Een SPA dagje thuis doet wonderen voor je lichaam én geest. En je hoeft er niet eens de deur voor uit! Wist je dat je die scrubs, maskertjes, voetenbadjes, … gewoon zelf kan maken? Veel beter dan die chemische productjes uit de winkel! 100% natuurlijk, 100% ecologisch én 200% ontspannend! Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leren Nathalie & Aline van Kremmeke jou hoe je start met jouw Eco-Wellness@home. Zo word jij weer terug die beste versie van jezelf: opgeladen, in een goed humeur en klaar om volop in het leven te staan.

Je krijgt tips & tricks mee, en je gaat nadien zelf aan de slag. We maken samen 4 wellnessproducten: 

- 1 gezichtsscrub 

- 1 lichaamsscrub 

- 1 gezichtsmasker

 - 1 massage-olie

Prijs: 

• € 47 all in (incl. drankje, kwalitatieve grondstoffen & duurzame verpakkingen, recepten) 

• € 40 almost-all-in (excl. duurzame verpakkingen & goodiebag. Je ontvangt na inschrijving nog een mailtje met de benodigdheden)

Ben je klaar voor deze ecoboost? Lees hieronder de praktische kant: 

• Wanneer: donderdag 23 december van 19u tot 21u30 

• Waar: Kremmeke (Melgesdreef 66, 2170 Merksem) 

Tot dan!

Ecologische groetjes, 

Team Kremmeke

Deel dit evenement