zo 28 mrt.

|

Online Workshop

ONLINE Workshop 'Zalig Zen' - DIY Eco-Wellness@home

Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leren Nathalie & Aline van Kremmeke jou hoe je start met jouw Eco-Wellness@home. Zo word jij weer terug die beste versie van jezelf: opgeladen, in een goed humeur en klaar om volop in het leven te staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ONLINE Workshop 'Zalig Zen' - DIY Eco-Wellness@home

Tijd en locatie

28 mrt. 2021 14:00 – 15:30

Online Workshop

Over het evenement

Een SPA dagje thuis … heerlijk! Zalig scrubben, stomen en smeren. Ideaal om je spanningen los te laten, en in relax modus te komen. Het leven raast voorbij: to-do-lijstjes hier, overbelaste agenda’s daar, opgehoopte vermoeidheid, (corona)stress, … Hoog tijd om even op de pauze knop te drukken, en in slow tempo te genieten van een wellnesskuurtje. Een SPA dagje thuis doet wonderen voor je lichaam én geest. En je hoeft er niet eens de deur voor uit! Wist je dat je die scrubs, maskertjes, voetenbadjes, … gewoon zelf kan maken? Veel beter dan die chemische productjes uit de winkel! 100% natuurlijk, 100% ecologisch én 200% ontspannend! Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leren Nathalie & Aline van Kremmeke jou hoe je start met jouw Eco-Wellness@home. Zo word jij weer terug die beste versie van jezelf: opgeladen, in een goed humeur en klaar om volop in het leven te staan.

Je krijgt tips & tricks mee, en je gaat nadien zelf aan de slag. We maken samen 4 wellnessproducten: - 1 gezichtsscrub - 1 lichaamsscrub - 2 gezichtsmaskers

Prijs: € 15 all-in. (inclusief lesgever, tips & tricks, recepten)

Ben je klaar voor deze ecoboost? Lees hieronder de praktische kant: 

• Wanneer: zondag 28 maart van 14u tot 15u30 

• Waar: live via Microsoft Teams. Na jouw inschrijving ontvang je van ons de link om deel te nemen aan de sessie. 

• Benodigdheden:

 o tablet of laptop met stabiele wifi-verbinding

 o evt headset, webcam 

o benodigdheden voor de srubs & maskertjes: ontvang je na inschrijving 

• Inschrijven: https://cutt.ly/SjRP4kO

Tot dan!

Ecologische groetjes, 

Nathalie & Aline

Deel dit evenement