wo 13 okt.

|

Kasteel Bouckenborgh

Volzet! - Workshop EHB-Eco - DIY kruidenapotheek

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Volzet! - Workshop EHB-Eco - DIY kruidenapotheek

Tijd en locatie

13 okt. 2021 19:00 – 21:30

Kasteel Bouckenborgh, Bredabaan 561, 2170 Antwerpen, België

Over het evenement

Een verkoudheid, een allergie, spierpijn, … je wilt liefst zo snel mogelijk van deze kwaaltjes af. Ben je ziek, dan is je eerste reactie al snel om de huisarts te bellen voor een oplossing. Of je gaat gewoon zelf langs de apotheek of – erger nog – raadpleegt dokter Google.

We grijpen met z’n allen veel te snel naar medicijnen. Wie heeft er niet standaard een verpakking pijnstillers in de gezinsapotheek liggen? Eenvoudige klachten worden te vaak behandeld met te zware medicatie. Naast vervelende bijwerkingen, zijn ze ook nog eens duur én slecht voor het milieu. Dat kan beter!

Wist je dat je de oplossing voor je kwaaltjes ook in de natuur kan vinden? Er bestaan tal van geneeskrachtige kruiden en planten. In de workshop ‘EHB-Eco’ leert Nathalie van Kremmeke jou hoe je jouw medicijntjes ecoproof maakt.

Je krijgt tips & tricks mee, en je gaat zelf aan de slag. Je maakt drie zelfgemaakte producten: wonderzalf op basis van goudsbloem, hoestsiroop en verkoudheidsthee.

Ben je klaar voor deze ecoboost? * datum: woe 13 okt, van 19u tot 21u30 * locatie: Kasteel Bouckenborgh (Bredabaan 555, 2170 Merksem) * prijs: € 15

Deel dit evenement