wo 24 feb.

|

Who's afraid of red yellow and blue

Workshop Balls & Bubbles - Maak je eigen shampoo bar + badbruisbal

Wist je dat de meeste badproducten en shampoos erg schadelijk zijn voor je huid én het milieu? Dat kan toch beter? Een shampoo bar of badbruisbal is de oplossing! Verpakkingsvrij, natuurlijke grondstoffen, ... Je gaat naar huis met je eigen shampoo bar, bijhorende haarspoeling & badbruisbal.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Balls & Bubbles - Maak je eigen shampoo bar + badbruisbal

Tijd en locatie

24 feb. 2021 19:00 – 21:30

Who's afraid of red yellow and blue, Koolkaai 3, 2000 Antwerpen, België

Over het evenement

Ecologisch zijn, begint bij jouw badkamer. Wist je dat de meeste badproducten en shampoo’s erg schadelijk zijn voor je huid én het milieu? Ze bevatten niet alleen chemische grondstoffen, zoals SLS of SLES, maar ze zitten ook vaak verpakt in wegwerp plastic. Dat kan toch beter? Een shampoo bar of badbruisbal is de oplossing! Deze ‘bars’ en ‘bubbles’ zijn solid verzorgingsproducten. Een verpakking is niet nodig én ze bestaan uit natuurlijke grondstoffen. Maar opgelet voor ‘greenwashing’: er zijn heel wat ‘schadelijke’ ‘bars’ en ‘bubbles’ op de markt. Wil je zeker zijn dat je een groene en duurzame shampoo bar of badbruisbal hebt? Maak hem dan gewoon zelf! Aline & Nathalie van Kremmeke leren je er alles over in deze workshop.

Je krijgt tips & tricks mee, en je gaat nadien zelf aan de slag. Je gaat naar huis met 3 zelfgemaakte verzorgingsproducten: • Kruidige badbruisbal • Shampoo Bar • Haarspoeling

Prijs: € 50 all in (inclusief lesgever, drankje, 3 eigen producten met kwalitatieve ingrediënten, recepten)

Ben je klaar voor deze ecoboost? Lees hieronder de praktische kant: • Wanneer: woensdag 24 februari van 19u tot 21u30 • Waar: Atelier-café Who’s Afraid of Red, Yellow and Blue (Koolkaai 3, 2000 Antwerpen) - Kom je met het openbaar vervoer? Tram 7 (halte Sint Paulusplaats) en tram 9 (halte Groenplaats) stoppen vlakbij. - Kom je toch met de wagen? Probeer dan zeker te carpoolen. Parkeren kan bv in de Brouwersvliet. Opgelet: dit is een Lage-emissiezone. • maximum capaciteit: 8 deelnemers • Inschrijven: doe je door een mailtje te sturen naar kremmeke@outlook.be. De inschrijving is pas officieel na bevestigingsmail, en nadat het bedrag op doorgestuurd rekeningnummer werd overgemaakt.

Tot dan!

Ecologische groetjes, Nathalie & Aline

Deel dit evenement