wo 27 apr.

|

Kasteel Bouckenborgh Merksem

Workshop 'Eco Déco' @ Schouwburg Noord

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop 'Eco Déco' @ Schouwburg Noord

Tijd en locatie

27 apr. 19:30 – 22:00

Kasteel Bouckenborgh Merksem, Bredabaan, 2170 Antwerpen, België

Over het evenement

Mijn leven een ecoboost geven? Wat moet ik daar dan allemaal voor laten? We zijn zo gewend geraakt aan luxe in huis, dat het niet evident is om dit zo maar stop te zetten voor een meer duurzaam leven.

Wie steekt er niet eens een kaarsje aan, of wie geniet er niet van een geurtje in huis of in de auto? Luchtverfrissers en geurkaarsen ruiken misschien wel lekker, maar bevatten heel wat schadelijke stoffen voor jouw gezondheid én voor het milieu. Denk maar aan ftalaten en paraffine. Bovendien zijn deze producten ook erg prijzig.

Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leer je hoe je jouw kaarsen, geurstokjes én decoratieve kransen ecoproof maakt.

Je krijgt tips & tricks, en gaat daarna zelf aan de slag. Je gaat naar huis met vier zelfgemaakte producten: - 1x Geurstokjes - 2x Gerolde bijenwaskaars - 1x Droogbloemenkrans

Zelf mee te nemen: - een keukenschort - 1 propere glazen pot met deksel van min 250 ml (bv confituurpot) - een lange lat - een snijmesje - doosje/tasje om je 3 zelfgemaakte productjes in te vervoeren - een steriel flesje met lange hals om je geurstokjes in te doen (bv frisdrankflesje/bierflesje)

Inschrijven: https://www.schouwburgnoord.be/.../diy-duurzame-decoraties

Deel dit evenement