zo 21 mrt.

|

The Cathouse vzw

Workshop Kremmeke maken - DIY groene verzorgingsproducten

Wist je dat er - ondanks de strenge Europese wetgeving - nog heel wat twijfelachtige ingrediënten in jouw dagelijks verzorgingsproduct zitten? Deze zijn niet alleen schadelijk voor jouw huid, maar ook voor onze planeet. Schrijf je in, en leer hoe je jouw badkamer ecoproof kan maken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Kremmeke maken - DIY groene verzorgingsproducten

Tijd en locatie

21 mrt. 2021 13:30 – 16:00

The Cathouse vzw, Muggenberglei 230, 2100 Deurne

Over het evenement

 

Ecologisch zijn, begint bij jouw badkamer. In een gemiddeld gezin is dit immers dé kamer bij uitstek waar je het meeste plastiek verpakkingen kan terugvinden. Denk maar aan jouw tandpasta, jouw dagcrème, jouw douchegel, ... alles zit in plastiek potjes, flacons en tubes. Naast de verpakking, is helaas ook heel vaak de inhoud van jouw verzorgingsproducten schadelijk. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor jouw huid! De commerciële cosmetica is pure chemie. Denk maar aan bewaarmiddelen, emulgatoren, verdikkingsmiddelen, ... die toegevoegd worden aan jouw product. Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leren Nathalie & Aline van Kremmeke jou aan hoe je jouw badkamerproducten ecoproof maakt.  

Je krijgt tips & tricks mee, en je gaat nadien zelf aan de slag. Je gaat naar huis met 3 zelfgemaakte verzorgingsproductjes:

- Deodorant crème

- Fruitige Lippenbalsem

- Scheerolie

Ben je klaar voor deze ecoboost? Lees hieronder de praktische kant: 

* Wanneer: zondag 21 maart van 19u tot 21u30 

* Waar: The Cathouse vzw, Muggenberglei 230 te 2100 Deurne 

 - Kom je met het openbaar vervoer? bus 33, bus 19, tram 9, tram 4 en tram 24 stoppen vlakbij. 

- Kom je toch met de wagen? Probeer dan zeker te carpoolen. Opgelet: in de Muggenberglei is het betalend parkeren tot en met 19u 

* Inschrijven: https://cutt.ly/SjRP4kO

Tot dan!

Ecologische groetjes, 

Nathalie - Kremmeke

Deel dit evenement