zo 21 mrt.

|

The Cathouse vzw

Workshop 'Sopke draaien' - DIY groene schoonmaakmiddelen

Om te poetsen, heb je schoonmaakmiddelen nodig. Maar wist je dat heel wat producten schadelijk zijn voor jouw gezondheid én onze planeet? Gelukkig zijn er duurzame alternatieven op de markt. Helaas zijn die best wel prijzig. Waarom maak je jouw ecologisch product niet gewoon zelf?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop 'Sopke draaien' - DIY groene schoonmaakmiddelen

Tijd en locatie

21 mrt. 2021 13:30 – 16:00

The Cathouse vzw, Muggenberglei 230, 2100 Antwerpen, België

Over het evenement

Poetsen, een noodzakelijk klusje in huis. En voor dit klusje heb je een degelijk schoonmaakmiddel nodig. Kom je in de supermarkt, dan zie je rijen vol felgekleurde, blitse, sterk geurende producten. Als we de reclame mogen geloven, is ons schoonmaakklusje zo geklaard. Maar aan deze 'luxe' hangt wel een prijskaartje. Want jouw schoonmaakmiddel bestaat uit een heleboel chemicaliën, die schadelijk zijn voor jouw gezondheid, die van jouw kinderen én van jouw huisdieren. Om dan nog maar te zwijgen van de gevolgen voor het milieu. Gelukkig zijn er steeds meer ecologische schoonmaakmiddelen op de markt, gemaakt van plantaardige grondstoffen. Helaas zijn deze producten wel vaak duurder. Maar ... je kan je duurzame schoonmaakmiddel ook gewoon zelf maken! Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leren Nathalie & Aline van Kremmeke jou aan hoe je jouw schoonmaakmiddelen ecoproof maakt. Goodbye chemische brol! Wij gaan 'back to basics', en draaien 'op grootmoeders wijze' een sopke!

Je krijgt tips & tricks mee, en je gaat nadien zelf aan de slag. Je gaat naar huis met 3 zelfgemaakte schoonmaakmiddelen: - Afwasmiddel - Allesreiniger - Schuurmiddel

Prijs: € 35 all-in (inclusief lesgever, drankje, 3 eigen producten met kwalitatieve grondstoffen, recepten)

Ben je klaar voor deze ecoboost? Lees hieronder de praktische kant: 

* Wanneer: zondag 21 maart '21 van 13u30 tot 16u 

* Waar: The Cathouse vzw, Muggenberglei 230 te 2100 Deurne 

- Kom je met het openbaar vervoer? bus 33, bus 19, tram 9, tram 4 en tram 24 stoppen vlakbij. 

- Kom je toch met de wagen? Probeer dan zeker te carpoolen. Opgelet: in de Muggenberglei is het betalend parkeren tot en met 19u. 

* Inschrijven: https://cutt.ly/SjRP4kO

Tot dan!

Ecologische groetjes, Nathalie & Aline - Kremmeke

Deel dit evenement